Condiții returnare produse

 1. Taxa de retur este 19.00 RON, la care se pot adăuga taxe de manipulare în funcție de dimensiunile și numărul produselor.
 2. Ai posibilitatea de a returna produsul completand formularul online de retur.
 3. Dupa initierea acestuia, vei fi contactat de catre un reprezentant al firmei de curierat, pentru ridicarea coletului. Bunurile returnate vor fi trimise impachetate intr-un ambalaj solid pentru a preveni deteriorarea.
 4. Datele trebuie sa fie corecte, astfel incat procesarea si plata acestora sa fie efectuate la timp. Pentru produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, rupturi, pete sau le lipsesc accesorii, ne rezervam dreptul de a nu le accepta.
 5. Compania noastra respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare.
 6. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate de la noi. Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, astfel cum aceasta a transpus Directiva 1999/44/CE privind vanzarea de bunuri de consum si garantiile conexe sau daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie se aplica termenul mai lung.
 7. Raspunderea noastră, conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen egal cu durata medie de utilizare, calculat de la livrarea produsului. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme sau repararea acestora pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal.
 8. Daca ai primit un produs incomplet sau neconform specificațiilor din descrierea lui, ne poti notifica printr-un e-mail, specificandu-ne numarul comenzii, produsul si accesoriile lipsa ale acestuia sau defectul constatat.
 9. Trebuiesc câteva fotografii cu produsul evidențiind partile afectate, neconforme sau lipsa. In urma verificarilor suplimentare, vom reveni catre tine cu o solutie optima in cel mai scurt timp.

Formular Retur

Abonează-te și primești un cupon de reducere pentru prima comandă !

0
  0
  Coșul meu
  Coșul tău e golÎnapoi la magazin